به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه به تشریح روند نظرخواهی صورت گرفته در خصوص انتخاب روسای دانشکده های دانشگاه، نتایج آن تاکنون و مسیر پیش رو پرداخت.
وی با اشاره به روند انتخاب رئیس دانشکدههای دانشگاه گفت: با توجه به نظر ریاست محترم دانشگاه مقرر شد در دوره مدیریتی پیش رو، تصمیم گیری در مورد موضوع مهم انتخاب روسای دانشکدههای دانشگاه، با بهرهگیری از نظرات و مشارکت اعضای محترم هیئتعلمی و بر اساس دستورالعمل فرایند پیشنهاد روسای دانشکده ها به رئیس دانشگاه (مصوب مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۵ هیات رئیسه دانشگاه) صورت پذیرد. بر این اساس فرایند انتخاب روسای دانشکده ها بر اساس دستورالعمل مذکور از تاریخ ۸ مهر ماه آغاز شد.
وی در تشریح فرآیند نظرخواهی از اعضای هیئت علمی گفت: در ابتدا لیست اعضای هیئت علمی تمامی دانشکدهها اعم از نوع وضعیت استخدامی (قراردادی، پیمانی، رسمی) و عضویت اولیه و ثانویه بودن وابستگی ایشان به دانشکده از کارگزینی امور هیات علمی دانشگاه استخراج و سپس به منظور تایید نهایی به دانشکده مربوطه ارسال شد. پس از تایید لیست توسط دانشکده، گام دوم یعنی فرآیند نظرخواهی الکترونیک از اعضای هیئت علمی آغاز شد. در این فرآیند با توجه به دستورالعمل، دانشکدههایی که کمتر از ۵۰ نفر عضو هیئت علمی داشتند در یک نظرخواهی به منظور پیشنهاد کاندیدای تصدی مسئولیت ریاست دانشکده شرکت کردند و دانشکدههای با اعضای هیئت علمی بیش از ۵۰ نفر در دو نظرخواهی به منظور انتخاب اعضای کمیته مشورتی و پیشنهاد نامزدی تصدی مسئولیت ریاست دانشکده شرکت کردند.
به منظور تسهیل پیشنهاد نامزدها، فهرست اعضای هیئت علمی واجد شرایط تصدی مسئولیت ریاست دانشکده و عضویت در کمیته مشورتی در سامانه نظرسنجی در اختیارشان قرار گرفت.
در ادامه کمیته مشورتی مربوط به هر دانشکده با توجه به تعداد اعضای هیئت علمی شاغل در آن دانشکده تشکیل شد.
در دانشکدههایی که اعضای هیئت علمی ایشان کمتر از ۵۰ نفر بود، جلسه کمیته مشورتی با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه و معاونین پژوهشی و دانشجویی فرهنگی و یک نفر به عنوان نماینده ریاست دانشگاه به منظور استماع برنامه کاندیداهای منتخب تشکیل شد.
وی در خصوص نحوه انتخاب کاندیداها در در دانشکده های با تعداد عضو هیات علمی کمتر از ۵۰ نفر تصریح کرد: در این دانشکدهها طبق دستورالعمل، افرادی که توسط اعضای هیات علمی شرکت کننده در این نظرخواهی پیشنهاد شده بودند بررسی و از افراد انتخاب شده برنامه و رزومه کاری درخواست و مصاحبه به عمل آمد.
در دانشکدههایی که بیشتر از ۵۰ نفر عضو داشتند کمیته مشورتی با حضور معاون آموزشی دانشگاه به عنوان رئیس کمیته و معاونین پژوهشی و دانشجویی- فرهنگی، یک نفر عضو هیات علمی به عنوان نماینده ریاست دانشگاه و سه نفر از اعضای هیات علمی دانشکده مربوطه به انتخاب اعضای هیات علمی دانشکده مذکور و دو نفر از مدیران گروه های آموزشی به انتخاب مدیران گروههای آموزشی دانشکده مربوطه تشکیل شد.
در این کمیته کلیه افرادی که توسط حداقل ۱۰ درصد اعضای هیئت علمی شرکت کننده در نظرخواهی پیشنهاد شده بودند به کمیته مشورتی معرفی شدند و ارزیابی اولیه توسط کمیته صورت پذیرفت و در این مرحله از بین افراد اعلام شده از طریق نظرخواهی، افرادی که حداقل یک سوم اعضای کمیته مشورتی با ایشان موافق بودند وارد فرایند بعدی شدند.
در این مرحله از کاندیداها خواسته شد تا برنامه های پیشنهادی خود را به معاونت آموزشی ارسال کنند و جلسه نهایی کمیته مشورتی با حضور ریاست محترم دانشگاه به منظور استماع برنامههای کاندیداها و پرسش و پاسخ با اعضای کمیته مشورتی انجام شد.
دکتر علامه در خصوص دانشکدههایی که تاکنون نظرسنجی در آن دانشکدهها انجام شده است گفت: نظرسنجی برای پیشنهاد کاندیدای ریاست دانشکده و کمیته مشورتی در دانشکده های دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، داروسازی و بهداشت انجام شده است. در دانشکدههای علوم پیراپزشکی، علوم تغذیه و رژیم شناسی، طب ایرانی، فناوریهای نوین پزشکی و توانبخشی نظرسنجی در خصوص پیشنهاد کاندیدا برای ریاست دانشکده انجام شده است.
وی افزود جلسات کمیته مشورتی دانشکدههای دندانپزشکی، علوم پیراپزشکی و علوم تغذیه و رژیم شناسی و دریافت برنامه از کاندیداهای منتخب دانشکدههای مذکور و مصاحبه با ایشان انجام شده است و کاندیداها به منظور تصمیم گیری به ریاست محترم دانشگاه معرفی شده اند.
همچنین جلسات کمیته مشورتی سایر دانشکدهها در حال برگزاری است و برنامههای منتخبین ریاست دانشکدهها اخذ و پیشنهاد به ریاست محترم دانشگاه صورت خواهد گرفت.
در پایان، معاون آموزشی دانشگاه مشارکت اعضای محترم هیات علمی در نظرسنجیهای انجام شده را بدین شرح اعلام کرد: اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی ۷۷.۹ درصد، دانشکده علوم پیراپزشکی ۹۳.۷ درصد، دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی ۸۹.۳ درصد، دانشکده پرستاری و مامایی ۸۸.۹ درصد، دانشکده طب ایرانی ۱۰۰ درصد، دانشکده داروسازی ۸۳.۳ درصد، دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۸۱.۸ درصد، دانشکده بهداشت ۸۴.۲ درصد و دانشکده توانبخشی ۹۱.۸درصد در نظرخواهی مشارکت داشته اند.
توضیح اینکه نظرخواهی دانشکده پزشکی در روزهای آتی صورت خواهد گرفت.
نظر شما